Кои сме ние?

За Нас

Месокомбинатът „Мусан-н“ е производител на качествени меса без свинско и примеси. Разполага с кланица, транжорна и месопреработка, проектирани и оборудвани спрямо изискванията на ЕС.

Това което отличава „Мусан-н“ от другите производители на меса и месни продукти е фактът, че работим само и изключително с меса от едри и дребни преживни животни.

Последвай ни:

Месодобив и Месопреработка

нашата мисия

Тенденциите за развитие на фирмата са излизането и налагането на европейските и близкоизточните пазари, както и затварянето на производствения цикъл, чрез изграждането на собствени ферми за добив на фуражи и отглеждане на животни за задоволяване на нуждите на месокомбината с висококачествено и екологично чисто месо.

Ние смятаме, че високото качество, новаторството в рецептите, внедрените европейски технологии и спазването на високи хигиенни норми е предпоставка за гарантиран успех на целевия пазар и бързото развитие на предприятието.

Стремежът ни е да се наложим като производител на висококачествени и екологично чисти продукти на конкурентни цени.

Капацитет

Кланицата е с капацитет 80 бр. ЕРД или 400 бр. ДРД на ден, и е единствената в югоизточна България притежаваща разрешително за клане на ЕРД (говеда) над 30 месечна възраст.

В транжорната се обработва месото предназначено за собствено производство, също така и богат асортимент от разфасовки за търговската мрежа.

Месопреработвателния цех е с капацитет 10 тона на ден с над 40 продукта в това число мляно месо, месни заготовки, малотрайни, трайни варено – пушени колбаси, саздърми, сурово-сушени колбаси и деликатеси от нераздробено месо, както и някои традиционни за страната, но позабравени продукти като овчата пастърма.

Основните ни ценности

Основните ценности, върху които е разположена основата на „МУСАН-Н“ ООД са:

Качествени меса

За гарантиране на качеството на месото в кланицата се въвежда системата за класифициране на кланични трупове (S) EUROP, която хармонизира законодателството на ниво Европейски Съюз и въвежда общо разбиране за качеството на кланичните трупове и единна скала за определянето им.

Оригинални рецепти

Рецептите на продуктите са разработени изцяло от екипа на Мусан, понеже в тях не се използват свински примеси. По този начин се гарантира производството на Хелал продукти.

Собствена дистрибуторска мрежа

Фирмата разработва собствена дистрибуторска мрежа, като вече са открити 7 склада в различни региони в страната. В същите градове и региони е разработена разносна мрежа, която достига до магазини, ресторанти, столове за изхранване на промишлени предприятия, болници, хотели и други наши клиенти. Научи повече…

Млад и амбициозен екип

За цялото това разнообразие и за гарантиране на високото качеството на продукцията в „Мусан-н” ООД се труди млад амбициозен екип, високо квалифициран в областта на хранителните технологии, ветеринарно- санитарната експертиза, майстори в колбасарството и машинната техника.

0